Første time

Bestill din første time!

Start veien mot en smertefri hverdag

 
 
 
 

Om du velger Gard Fysikalske får du...

Garantert rask behandling

Vi garanterer time innen 48 timer og ofte samme dag som du bestiller

Rett vei til smertefri hverdag

Du får en plan og et opplegg som er med på å hjelpe deg å bli kvitt smertene dine

Profesjonelle tips

På din første time får du konkrete råd og tip om forbedring av problemområdet ditt

Garantert best pris

Vi garanterer beste pris på første behandling hos oss

1

Fyll ut skjema

Fyll ut skjemaet over for å booke din første time hos Gard Fysikalske.

2

Avtal tid som passer

Vi kontakter deg for å planlegge et tidspunkt som passer deg.

3

Fyll ut skjema

Fyll ut skjemaet over for å booke din første time hos Gard Fysikalske.

Velkommen til Gard Fysikalske!

Leter du etter fysioterapi i Haugesund?


Da har Gard Fysikalske akkurat det du er ute etter. 


Vi har ingen til kort ventetid og du blir tatt imot med et smil av vår fysioterapeut Krister.


Vi holder til lett tilgjengelig på Gard Senter hvor det er gratis parkering, busstopp utenfor døren og dagligvare.


Velkommen til din første time hos oss på Gard Fysikalske!

Hva våre kunder sier om oss

"Behandling som virker, kan anbefales"


Eva W.

Facebook

"Jeg kan ikke annet enn å anbefale og skryte Gard Fysikalske med Krister Børgesen. Da jeg møtte opp hos han rett over nyttår, var jeg veldig spent på hva han kunne gjøre for meg. Har hatt ett ti-talls av de opp gjennom årene. Så veldig tro hadde jeg da ikke. Men etter omtrent vel 2 måneders hjelp er jeg blitt en annen mann. Med det mener jeg at jeg kan gjøre bevegelser som jeg ikke kunne ha gjort siden barneskole. Hjertelig takk for all hjelpen til dags dato + kommer snart tilbake og fortsetter den gode trenden du har begynt på!


Arild R.

Facebook

"For både akutte og langvarige skader har jeg mottat fantastisk hjelp. Min beste anbefaling om du trenger langsiktig eller kortsiktig hjelp. Her får du en behandler som virkelig lytter og skaper resultater"


Ann Louise K.

Facebook


Hvorfor velge en privat fysioterapeut?Gard fysikalske er en privatpraktiserende fysioterapiklinikk uten avtale om trygderefusjon. Vi tar imot alle typer pasienter, med og uten henvisning fra lege, pasienter med egen helseforsikring og gjennom bedriftsavtaler. At Gard fysikalske ikke har avtale om trygderefusjon betyr at behandlingen skal betales av pasienten selv, av forsikringsselskapet eller av bedriften.


Så hvorfor velge en fysioterapeut uten driftstilskudd/avtale om trygderefusjon?


Det er ofte flere uker til måneder ventetid for fysikaske behandling hos fysioterapeuter med driftstilskudd i regionen. Det vil si at hvis du har en tilstand som har behov for fysioterapi, rekker denne å utvikle seg til kronisk tilstand innen du får hjelp, og behandlingstiden øker da betrakeltig. Valget bør derfor være enkelt. Hos oss er du garantert å få en time innen 48 timer (arbeidsdager) og ofte samme dag som du bestiller.

Mer Informasjon


Hva er fysioterapi?

En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som har taushetsplikt. En fysioterapeut jobber med helsefremming, og med å forebygge og behandle skader og smerter fra muskler, sener, ledd, nerver og skjelett. Hos fysioterapeuten kan du forvente en nøye undersøkelse for å kartlegge dine smerter og årsaken til dem, samt hvordan best å starte på ditt behandlingsforløp.Helseforsikring

Helseforsikring, også kalt behandlingsforsikring, er blitt mer og mer vanlig de siste årene. Man regner med at cirka 400 000 nordmenn har denne type forsikring. Flere og flere bedrifter velger å tegne helseforsikring for sine ansatte. Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling hos fysioterapeut. For deg som har behandlingsforsikring kan Gard fysikalske tilby rask og effektiv behandling.Vårt mål

Vårt mål er at du skal føle at du har god innsikt i behandlingen du får hos oss. Du skal ikke gå ut døren og være usikker på hvorfor vi gjør som vi gjør, eller hvordan det vi gjør kan hjelpe i din situasjon. Vi sikter på å "utdanne" deg i løpet av behandlingssituasjonen, sånn at du best mulig kan ta vare på deg selv når du går hjem og at du ikke blir avhengig av kontinuerlig behandling for å ha det bra i hverdagen.


Vi har behandlingsavtaler med