Personlig trening

 

PERSONLIG TRENING

 

PERSONLIG TRENING MED FYSIOTERAPEUT

 

Våre fysioterapeuter har tatt utdannelse som personlig trener ved AFPT. Med både fysioterapeut – og trenerutdannelse står de godt rustet til å ta imot deg som er ute etter trygg og skadefri trening med gode resultater. Uansett om målet ditt er vektreduksjon, vektøkning, styrke, oppstramming, utholdenhet, å lære å trene eller å bli smertefri fra plager som eksempelvis artrose, så er du i gode hender.

 

Hva er en personlig trener?

 

Alle har godt av trening, men ikke alle vet hvor å starte, eller klarer å motivere seg på egenhånd. En personlig trener støtter, motiverer, gir råd og legger opp en treningsplan for at du skal oppnå det du har bestemt deg for. Du velger selv hvor ofte du vil trene med din PT, men jo sjeldnere dere sees, jo mer ansvar ligger på deg og din egentrening.

 

En PT har kunnskap om og erfaring med forskjellige typer trening, treningsplanlegging, motivasjon, livsstil og kosthold. Fordi våre PT’er også er fysioterapeuter, har de i tillegg god kompetanse på smerte, skade, sykdommer og forebygging.

 

Personlig trening Haugesund

Personlig trening gard helsehus

Personlig trening gard

Personlig trening

Hvorfor bruke personlig trener, man klarer jo trene selv?

 

Trening er noe «alle kan klare», så hvorfor skal du bruke penger på en PT?

  • Hvor mange kjenner du som har vært støttemedlem på et treningssenter i lengre tid?
  • Hvor mange kjenner du som har nyttårsforsetter om trening, eller store planer for «neste uke», som faller i grus etter kort tid?
  • Hvor mange kjenner du som starter på trening, gir full gass og må gi seg i lange perioder pga overbelastningsskader?
  • Hvor mange kjenner du som veldig gjerne vil ta tak i helsen sin, men ikke aner hvor å starte?
  • Hvor mange kjenner du som ikke føler seg tilpass på et treningssenter, og lar vær å gå?
  • Hvor mange kjenner du som trener uten å oppnå gode resultater?
  • Hvor mange kjenner du som har smerter eller skader, og ikke vet hvordan de kan trene?
  • Selv toppidrettsutøvere har PT'er, instruktører og coacher for å oppnå best mulig resultater.


Du kjenner helt sikkert en eller flere som passer til hver av punktene over, så svaret er at trening er åpenbart ikke noe alle klarer selv. Det å komme inn i en god treningsrutine og å være så disiplinert at du presser deg selv og yter ditt beste uke inn og uke ut, det krever mye rutine og vilje.

 

La oss hjelpe deg i gang, hjelpe deg til å skape rutinen så det krever mindre vilje. Med en personlig trener er du sikret resultater. Man trener aldri så bra alene som man gjør med en personlig trener. Kontakt oss i dag for å gi treningen din et ordentlig løft!

 

 

 

Mange godtar å bruke penger på å kjøpe mat i kantinen på jobb istedenfor å ta med selv, drar på byen i helgen og bruker flere tusenlapper der, gjør impulskjøp, kvinner bruker 1000-2000 kr på ett frisørbesøk osv. En som røyker 10 sigaretter om dagen bruker i gjennomsnitt 13.687 kr i året på en uvane som er direkte skadelig. Hva med kaffekoppen du kjøper på vei til jobb? Hvor mye kos blir det egentlig i helgene, og hvor dyrt er det i lengden? Er du klar over alle de små vanene du har som er «lommerusk» i dag, men som til sammen koster deg mange tusenlapper i løpet av ett år?

 

Hva godtar du å bruke penger på, som enten er skadelig for helsen din eller ikke gjør noe godt for deg? Hvis vi virkelig ønsker å komme i bedre form og ta et godt grep om egen helse, hvorfor ikke ofre litt av pengene som brukes på kos og uvaner, og investere i helsen?   

 

Pro tip - "Kosen" er hundre ganger bedre når du har god samvittighet etter trening og en uke med gode vaner ;-)